You are here

Idee voor je vrijgezellenfeest: racen!

Weet je wat leuk is om te gaan doen op een vrijgezellenfeest? Samen gaan racen! We hebben het dan niet over asociaal scheuren met je BMW op de openbare weg. Maar je kunt wel bijvoorbeeld heel gezellig een dagje rally rijden of gaan karten met alle jongens. Lees hier meer over dit idee.

Samen gaan racen?

Het is een zeer geschikte activiteit om met een groep mannen te doen voor een vrijgezellenfeest. Racen is namelijk iets waarbij veel snelheid komt kijken en dat vinden de meeste mannen erg leuk. Bedenk om te beginnen of jouw vriend zoiets ook leuk zou vinden. De ene man is de andere natuurlijk niet. Misschien is jouw vriend juist meer iemand voor een leuke workshop, een mooie boottocht of een wijnproeverij. Er zijn zoveel mogelijkheden voor een leuke activiteit tijdens een vrijgezellenfeest, dus bedenk goed wat jouw vriend zou willen.

Waar je kunt racen

Als je er uit bent en je zeker graag een potje wilt gaan racen met alle mannen, dan is het eerste wat je moet doen bekijken waar je kunt racen. Je kunt dit heel gemakkelijk googlen. Google op ‘racen vrijgezellenfeest’ en dan de naam van je stad en je zult genoeg indoor kartbanen vinden. Bedenk ook of je binnen of buiten wilt gaan racen. Buiten racen kan ook leuk zijn op speciale parcoursen. Als je naar een indoor kartbaan gaat, dus binnen gaat racen, dan weet je wel zeker dat je niet gehinderd zult worden door het eventueel slechte weer. In Nederland weten we het immers maar nooit met het weer.

Na het racen

Naast het racen is het ook leuk om nog wat andere activiteiten met elkaar te ondernemen, omdat je bij het racen niet zoveel toekomt aan praten met elkaar. Daarom is het leuk om misschien nog iets anders erbij te doen en op het einde van de middag naar een restaurant te gaan om daar lekker te eten. Je kunt de dag ook afsluiten met een gezellige kroegentocht. Vaak krijgt de vrijgezel hierbij een speciaal outfit aan en moet hij opdrachten uitvoeren. Als jullie dat niet zo’n leuk idee lijkt of het lijkt jullie niets voor je vriend, dan kunnen jullie dat onderdeel natuurlijk het beste overslaan. Het kan wel hilarische taferelen opleveren. Veel plezier met het vrijgezellenfeest!