You are here

Opdrachten vrijgezellenfeest? De top 10!

Tijdens een vrijgezellenfeest kun je opdrachten gaan geven. Het kan dan betekenen dat diegene door de stad moet gaan lopen en allerlei gekke opdrachten uit moet gaan voeren, na het uitvoeren van de opdrachten staat er vast en zeker wat leuks tegenover, een gezellige avond met vrienden! Ben je benieuwd naar de opdrachten die je uit kunt gaan voeren? Dan hebben we hieronder een opdrachten vrijgezellenfeest top tien voor je gemaakt. Hierdoor vind je een paar tips voor leuke opdrachten kiezen die je uit wilt laten voeren, stel je eigen top tien samen en ga lekker aan de slag het wordt vast en zeker een leuke avond!

Top 10 vrijgezellenfeest opdrachten man

1. Laat hem een vreemde aanspreken op straat en een kus geven op de wang;

2. Laat hem zich verkleden en rondlopen in een apenpak door de stad;

3. Laat hem drie pilsjes snel achter elkaar opdrinken;

4. Laat hem rondzwemmen in een bak water met zijn kleding aan;

5. Geef hem een moeilijke puzzel en laat hem die in vijf minuten maken;

6. Stel een paar intieme vragen die hij moet beantwoorden;

7. Laat hem een liedje zingen als hij wat gedronken heeft;

8. Laat hem een verhaal vertellen over waarom hij gaat trouwen en wat dat voor hem gaat betekenen, dan weet je meteen wat de bedoeling is en of dat het wel serieus is, ga eens vragen stellen hierover om hem een beetje te plagen;

9. Nodig een vriendin uit en laat ze samen intiem dansen;

10. Ga samen een kroegentocht houden en zorg er voor dat hij geen alcohol krijgt de eerste twee uur, maar laat hem in een leuk pakje rondlopen en zingen. Zodat hij de aandacht krijgt van iedereen en als jullie tevreden zijn en vinden dat hij lang genoeg heeft rondgelopen mag hij zich omkleden en gaat het echte feest beginnen.

Opdrachten vrijgezellenfeest vrouw

Eigenlijk zijn onze tips voor vrijgezellenfeest opdrachten voor vrouwen grotendeels hetzelfde:

1. Laat haar onbekenden aanspreken op straat en een kus geven op de wang - met knalrode lippenstift uiteraard

2. Laat haar zich verkleden en rondlopen in een apenpakje door de stad;

3. Laat haar drie alcoholische drankjes snel achter elkaar opdrinken;

4. Laat haar rondzwemmen in een bak water met haar kleding aan;

5. Geef haar een moeilijke puzzel en laat haar die in vijf minuten maken;

6. Stel een paar intieme vragen die ze moet beantwoorden;

7. Laat haar een liedje zingen als ze wat gedronken heeft;

8. Laat haar een verhaal vertellen over waarom ze gaat trouwen en wat dat voor haar gaat betekenen, dan weet je meteen wat de bedoeling is en of dat het wel serieus is, ga eens vragen stellen hierover om haar een beetje te plagen;

9. Nodig een vriend uit en laat ze samen intiem dansen;

10. Ga samen een kroegentocht houden en zorg er voor dat ze geen alcohol krijgt de eerste twee uur, maar laat haar in een leuk pakje rondlopen en zingen. Zodat ze de aandacht krijgt van iedereen en als jullie tevreden zijn en vinden dat ze lang genoeg heeft rondgelopen mag ze zich omkleden en gaat het echte feest beginnen.

Opdrachten genoeg

Nu heb je de opdrachten vrijgezellenfeest doorgenomen en kun je het feest verder gaan organiseren, neem de tijd om te kijken wat de mogelijkheden zijn en waar diegene wel interesse in zou kunnen hebben. Misschien brengen deze opdrachten vrijgezellenfeest je op meer ideeën en kun je hier je eigen invulling aan gaan geven. Denk goed na over de mogelijkheden en maak dan de keuze bekend. Het is belangrijk dat je weet wat kunt verwachten, dit heb je nu je het zelf gaat organiseren helemaal zelf in de hand!

Hier kun je de organisatie van 't vrijgezellenfeest helemaal uitbesteden.