You are here

Paintball voor je vrijgezellenfeest

Een leuk idee voor een vrijgezellenfeest is samen gaan paintballen. Dit is natuurlijk een leuke, ludieke manier om te vieren dat jullie vriend gaat trouwen. Of: om zijn laatste vrijgezelle avond te vieren. Het is maar hoe je het ziet, natuurlijk!

Uitleg van paintball

Bij het spel paintbal is het in het kort de bedoeling dat iedereen op het einde helemaal vies is. Je speelt het spel in twee teams. Iedereen krijgt een soort verfgeweer, waarbij het de bedoeling is om de tegenstander te raken met bollen met gelatine, de paintballs. Natuurlijk heb je hiervoor een speciaal pak aan, zodat je niet vies wordt of dat het pijn doet als je geraakt wordt.

Als iemand is geraakt, dan is hij of zij af. Je moet dus erg goed oppassen dat je niet geraakt wordt door een paintball, want dan zul je het spel moeten verlaten. Er zijn verschillende doelen die je bij het spelen van dit spel kunt hebben. Zo kan een doel zijn om de vlag van de tegenstander te bemachtigen. Ook kan een doel voor het spel zijn om een vijandig fort in te nemen.

Geschikt voor vrijgezellenfeest

Je begrijpt het al: paintball is een echte teamsport! Het is dan ook bijzonder geschikt als activiteit voor op een vrijgezellenfeest. Vooral voor mannen is het natuurlijk een hele leuke activiteit, omdat het een strategisch spel is vol vaart. Maar het is natuurlijk ook leuk om te doen voor stoere vrouwen! Waar het om gaat is dat je iets leuks doet met elkaar. Iets wat in ieder geval je vriend(in) erg leuk zal vinden. Bedenk daarom of hij of zij van zoiets zou houden voordat je het als activiteit doe op het vrijgezellenfeest.

Enkele handige tips

Bij een vrijgezellenfeest is het eigenlijk de bedoeling dat jullie als vriendengroep het feest voor de toekomstig getrouwde organiseren. Maak daarom alvast een reservering om te gaan paintballen. Doe dit wel ruim van tevoren, omdat het paintballcentrum anders volgeboekt kan zijn. Verras je vriend of vriendin op de dag van het vrijgezellenfeest met een potje paintball. Het is iets wat veel mensen nog nooit hebben gedaan, dus des te groter is de kans dat het één grote verrassing en nieuwe ervaring zal zijn voor de vrijgezel.