You are here

Vrijgezellenfeest vieren in het buitenland

Een vrijgezellen feest organiseren in het buitenland is erg in trek de laatste jaren. Amsterdam, Rotterdam, Limburg? Steeds vaker wordt er gekozen voor een stad waar nog niet veel van je vrienden zijn geweest. Doordat er een grotere factor van avontuur in je vrijgezellen uitje zit. Er worden veel nieuwe ervaringen opgedaan en onvergetelijke trip is bijna gegarandeerd. Vaak vallen de kosten mee in verhouding tot het houden van een feest in Nederland. Je trouwt maar 1 keer en het moet een onvergetelijke ervaring worden!

Wij hebben een aantal bestemming uitgewerkt voor je. Niet alleen wat er te doen is qua activiteiten, hoe je er kunt komen en hoe het nacht leven is. Ook raden wij aan waar jij en je vrienden het beste kunt slapen (ja dat moet ook gedaan worden) tegen een goede prijs. De komende maanden zullen hier alleen maar meer steden bij komen zodat je een volledig mogelijk overzicht krijgt van geweldige steden om je vrijgezellenfeest te houden.

Vele steden rondom Nederland zijn zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest. Engeland, Duitsland en Belgie zijn de meest logische bestemmingen om naar uit te kijken. De reis kosten zijn in al deze gevallen niet hoog en verblijfskosten zijn gelijk (of niet goedkoper) aan de Nederlandse markt. Steden die zeker op het lijstje van mogelijke bestemmingen moeten staan zijn:

Parijs,
Londen,
Newcastle,
Berlijn,
Keulen,
Dusseldorf en
Brussel

Deze steden hebben ieder iets speciaals te bieden dat niet in Nederland te vinden is. Dit kan zijn in cultureel opzicht maar ook in de activiteiten die er te doen zijn en het uitgaans leven. Van Engelse pints, Belgische speciaal biertjes tot Duitse bier pullen, waar je ook naar toe gaat het wordt gegarandeerd een mooi feestje.

Vrijgezellenfeest opdrachten en activiteiten

Het bedenken van opdrachten en activiteiten is niet al te lastig om te bedenken in nieuwe steden waar karakteristiek plekken als mannetje pis en de Big Ben te vinden zijn. De bijna getrouwde vriend kan bijvoorbeeld prima in traditionele kleding die de lokale bevolking vroeger droeg over straat gaan. Success en veel lol gegarandeerd!

Vrijgezellenfeest accomodatie

Deze steden zijn goed voorbereid op vrijgezellenfeesten. Er is genoeg budget accomodatie van goede standaard aanwezig om slaap plek te bieden aan jou en vrienden. Geld hoeft dus geen belemmerende factor te zijn om je feestje buiten onze lands grenzen te vieren.
Een goede tip is om naar groeps pakketten te kijken waarbij verblijf en activiteiten samen in worden verkocht. Het is vaak verbazingwekkend wat voor een goede deal je krijgt voor een reeks aan activeiten en verblijf.

Bekijk alle apparte pagina’s per stad rustig en ontdek waar jou vrijgezellenfeest het beste naar toe kan gaan dit jaar!