You are here

Vrijgezellenfeest kostuum

Bij een vrijgezellenfeest voor mannen hoort natuurlijk een maf outfit voor de bijna getrouwde man. Nu hij nog één avond ‘vrijgezel’ is, mag hij nog één avond compleet voor gek lopen en daar zorgen jullie voor met een grappig kostuum.

Idee achter het kostuum

Het idee achter een outfit kopen voor het vrijgezellenfeest voor een man is dat iedereen meteen ziet dat er een vrijgezellenfeest gaande is. Natuurlijk staat de man in kwestie ook gewoon even ontzettend voor gek, maar hij zal het waarderen: het is immers een ludiek vrijgezellenfeestje! In het outfit moet hij dan bepaalde opdrachten uitvoeren. Hierbij kun je denken aan het drinken van een biertje met alle dames die hij tegenkomt of met hen op de foto gaan.

Soorten outfits voor vrijgezellenfeest

Je moet natuurlijk wel even een leuke outfit uitkiezen als je een vrijgezellenfeest houdt. Kosten noch moeite moeten worden gespaard voor een absurd outfit. Wat bijvoorbeeld te denken van een gladiatoren-, dracula- of gangsterpak? Er zijn zo ontzettend veel leuke en grappige vrijgezellenoutfits. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een opblaasbaar pak te huren. Je vriend zal er dan nog grappiger bijlopen. Of huur een cowboy- of indianenpak. Doe gewoon alsof het Carnaval is en bedenk in die geest een grappig outfit voor het vrijgezellenfeest van je vriend.

Leuke reacties op je outfit

Het is doorgaans de bedoeling dat jullie met je vriend een kroegentocht gaan houden, waarbij de vriend het grappige kostuum aanheeft. De mensen in de kroegen zullen even gek opkijken en dan zien dat het om een vrijgezellenfeest gaat. Het gaat bij het uitkiezen van een leuk outfit om de reacties. Het is de bedoeling dat je vriend veel grappige reacties van mensen krijgt over zijn outfit. Outfits voor een vrijgezellenfeest geven de avond nog wat meer smeu. Je kunt deze outfits trouwens ook gewoon online bestellen. Zoek gewoon op leuke Carnavalskleding en voor een paar tientjes heb je vaak al een heel grappig vrijgezellenoutfit.