You are here

Vrijgezellenfeest Newcastle

Lars's picture
Submitted by Lars on Mon, 05/27/2013 - 12:22
Newcastle vrijgezellenfeest mannen

Newcastle

Newcastle staat er om bekend een echte feest stad te zijn. De Georgies (zoals men de mensen in Newcastle noemt) zijn zeer gastvrije mensen die niet vies zijn van een biertje of twee.

In Engeland staat Newcastle bekend als DE stad om een vrijgezellenfeest te houden. Dit komt door de vele mogelijkheden aan activiteiten die overdags gedaan kunnen worden, maar ook zeker voor de vele mogelijk heden als het aan komt om op stap te gaan. Ga er gerust vanuit dat je vrijgezellen feest andere vrijgezellen feesten tegen komt. Er zullen vast en zeker ook 'hen' parties (vrouwelijke vrijgezellenfeesten) onderweg zijn in Newcastle. Met het op stap gaan zal dit natuurlijk een sfeer verhogende factor zijn. Iedereen is op zoek naar een onvergetelijke tijd, en die is gegarandeerd in Newcastle.

Vervoer naar Newcastle

De leukste manier om je vrijgezellen feest te beginnen is toch wel op de boot het kanaal oversteken naar Newcastle met zn allen. De oversteek is gemakkelijk en betaalbaar. Op de boot zijn er mogelijkheden om een drankje te doen en de eerste opdrachten voor het weekend kunnen uitgevoerd en gepland worden. Iedereen is goed uitgerust voor het aankomende weekend in Newcastle, want slaap aangelegenheden kunnen zeker goed genoemd worden. De boot vertrekt iedere dag naar Newcastle vanuit Amsterdam. Boek wel zo ver mogelijk vooruit. Dat scheelt qua kosten.

Accomodatie in Newcastle

Het is mogelijk vanaf €25 per nacht accomodatie te vinden. Verwacht echter geen 5 sterren hotel voor deze prijs. Veel hoeft dat niet uit te maken er wordt immers toch niet veel geslapen! Accomodatie is over het algemeen betaalbaar. Zelfs in het stads centrum zijn budget accommodaties te vinden voor een goede prijs/qualiteit verhouding. Kijk ook naar groeps deals die inclusief accomodatie zijn. Er zijn verschillende goede websites te vinden die voor een goede prijs een interessant pakket voor je samenstellen.

Activiteiten in Newcastle

Newcastle heeft een verrassend mooie oude binnen stad. Im het centrum zijn vele barretjes en leuke pleinen te vinden waar in volle teugen genoten kan worden. Buiten het stads centrum zijn er ook erg veel dingen te doen. Het strand is slecht 10 kilometer vanaf Newcastle en er zijn vele mogelijkheden voor groeps deals die ervoor zorgen dat jij en je vrienden niet in de rij hoeven staan en soepel van de ene activiteit naar de andere kunnen gaan. Activiteiten genoeg in Newcastle. Ooit weleens aan kleiduifschieten gedacht? Dit kan ook in het mooie engelse platteland. Groeps pakketten die gebaseerd zijn op snelheid zijn in overvloed aanwezig. Niet alleen het redelijk standaard karten, maar ook squad rijden is erg gaaf. Al eens van of road buggy rijden gehoord? Wie houdt er nou niet van snelheid?

Een vrijgezellen weekend in Newcastle zal zeker niet teleur stellen en zorgt gegarandeerd voor een weekend om niet snel te vergeten.