You are here

Vrijgezellenfeest in Parijs

Parijs is een geweldige stad. Als je een vrijgezellenfeest in het buitenland overweegt is Parijs is dan ook zeker wel de moeite waard om te overwegen. De hoofdstad en verreweg de belangrijkste stad van Frankrijk heeft echter wel een prijskaartje. Overnachtingen en uitgaan in Parijs zijn nogal duur. Je moet al gauw rekening houden met een budget van 100 euro per persoon per dag.

Hotels in Marais zijn verrassend goedkoop. Als je op tijd boekt kun je al voor minder dan 50 euro een kamer regelen. Ook AirBnB kan een goede oplossing zijn.

Qua eten en drank moet je altijd op je hoede zijn. Een terrasje pakken op de Champs Elysees kan je al gauw 10 euro per pintje kosten, goedkopere biertjes vind je in kleinere bars, bijvoorbeeld in het 19e of 20e arrondissement. Ook het 9e arrondissement kan leuk zijn, in de buurt van Pigalle, waar je de Moulin Rouge vindt. Houdt wel rekening met sluitingstijden, ook in het weekend is er vaak niet zoveel meer open na middernacht. En de prijzen van drank gaan navenant omhoog in de plekken waar je wel nog kunt vertoeven.

Als je nog meer informatie nodig hebt, kijk dan eens bij deze website over Parijs.