You are here

Vrouwen versieren op je vrijgezellenfeest

De laatste dag als vrijgezel, dat is misschien niet het beste moment om zelf vrouwen te versieren. Maar als je naar een vrijgezellenfeest gaat ben je zelf misschien nog wel gewoon vrijgezel. En dan is het natuurlijk leuk om eens vrouwen te gaan versieren. Je zou denken, dat lukt toch nooit, maar echt waar, vrouwen versieren, iedereen kan het. In principe geldt: de aanhouder wint. Niet bij dezelfde vrouw natuurlijk maar als je op een dag 100 vrouwen aanspreekt kun je toch nog scoren, zelfs met een slagingspercentage van 1%. Om op 1% te komen, of zelfs nog hoger, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten.

Misschien ben je zelfs kaal op je kop bent, harig op je rug, en heb je een hartstikke saai kantoorbaantje. Zelfs in dat geval kunnen wij wat voor je betekenen. Het gaat er eigenlijk niet zoveel om om wat je zegt. Je begint met het leren van lichaamstaal. Open gebaren werken altijd prima, maar je wilt natuurlijk ook eerst synchroniseren. Daarna is het wel belangrijk om toch ook iets te kunnen zeggen, en dan is het met een saai kantoorbaantje misschien een goed idee om er eens iets spannends bij te doen. Ga eens liften naar Sicilie of zo. Of parachutespringen, of iets spannends. Zodat je in elk geval wel iets interesssants te zeggen hebt.

Het belangrijkste is dat je niet bang bent. En dat je gewoon jezelf blijft. Wil je meer tips? Check dan eens deze tips van deze lui...