Wat als het weer omslaat?

Wat doe je als het weer omslaat?

Het is zover, je vrijgezellenfeest is vandaag. Het beloofde een heerlijk zomers dagje te worden en daarom hebben jullie allemaal te gekke buiten activiteiten gepland. Maar wat doe je als het weer omslaat? Jullie zien de (spreekwoordelijke en letterlijke) bui al hangen. Zit je heel de dag buiten, word je kleddernat. Lees hieronder hoe wij hierop inspelen. 

Omboekingsgarantie

Ten eerste, bieden wij bij Dagje uit een soort omboekingsgarantie. Tot een week voor je uitje kun je nog contact met ons opnemen om je dagprogramma kosteloos te veranderen. Zie jij dus een week van tevoren dat het hondenweer wordt en wil je liever toch een andere activiteit boeken, geen enkel probleem! 

Flexibele locatie

Daarnaast hebben wij meerdere locaties waar wij activiteiten ook binnen kunnen organiseren. Heb je dus een activiteit geboekt die op deze locatie plaatsvindt, dan is het voor ons vaak geen enkel probleem om de activiteit binnen te organiseren! Mocht je dit willen, horen wij het wel graag ruim van tevoren, dan kunnen wij kijken of het daadwerkelijk mogelijk is of zoeken we eventueel een alternatief voor jullie. 

Improvisatie en voorbereiding zijn key

Ook kunnen wij bij veel activiteiten wel improviseren. Zit jij op een van onze boten als het begint te regenen? Kan de schipper gewoon even schuilen onder een brug. Vaak doen meerdere boten dit, wat gelijk al een knusse en gezellige sfeer creëert. Kleine voorbereidingen van jullie kant, zoals paraplu’s kunnen ook al wonderen doen. Mocht je deze vergeten zijn, kunnen wij wel zo’n charmante regencape voor je fixen. 


Maar kennen jullie dat ene liedje uit die kinderfilm? Frozen ofzo? Precies, die ja: “Let it go”. Als dit je motto van de dag is, own jij die natte look. Als je een schoon paar kleren mee neemt voor de avond, kun je evengoed van je vrijgezellenfeest in de regen genieten.

Geen reacties tot op heden, voeg jouw reactie toe!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *