Wakeboarden / waterskiën

Actief vrijgezellenfeest mannen

Houden jij en je maten wel van actie en zijn jullie op zoek naar een uniek, actief vrijgezellenfeest voor mannen? Hieronder zetten wij de tofste actieve activiteiten voor jullie op een rijtje!

Team work

Tijdens “team work” activiteiten, gaan jullie op een actieve manier de strijd aan tegen het andere team. Jullie worden dus in teams ingedeeld en proberen door samen te werken het andere team te verslaan. Dit hoeft natuurlijk niet altijd even serieus te zijn. Bij een Crazy 88 word je af en toe gevraagd om iets heel geks te doen, waardoor het hele team in een deuk ligt. Bij activiteiten als Expeditie Robinson en Escape City Game doe je wat serieuzere opdrachten. Maar is er zeker genoeg ruimte om om elkaar te lachen. Meer op zoek naar een activiteit waar je het uiterste van jezelf moet vragen? Ga dan voor Shock voetbal, waarbij het team wint dat het minst beïnvloed wordt door de elektrische shocken die wij je geven.

Individueel

Bij individuele activiteiten ga je allemaal tegelijk of juist om beurten aan de slag en beleeft de rest van de groep de grootste lol. Denk hierbij aan Sumo worstelen en fighting with the stars. Waarbij je potjes 1 tegen 1 speelt en de rest van de groep toeschouwer is. Bij Air soft kun je ervoor kiezen om allemaal op de vrijgezel te gaan of juist om ieder voor zich te spelen. Daarnaast bieden wij ook foot golf en street golf aan. Hierbij ga je individueel de strijd met elkaar aan en beleef je de grootste lol wanneer één van jullie enorm had faalt. Tenslotte bieden wij ook verschillende watersport activiteiten, waarbij je eens een keer iets nieuws kunt proberen!

Actieve eetgelegenheden

Ook dineren hoeft niet altijd rustig te gebeuren. Door een spelelement toe te voegen zoals een moorddiner of la casa de papel, zijn jullie tussen de gangen door allemaal actief bezig om het mysterie op te lossen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een BBQ boot, hier kun je samen gezellig BBQ’en terwijl je geniet van de mooie omgeving van jouw favoriete stad!

Geen reacties tot op heden, voeg jouw reactie toe!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *