Buggy rijden

Top 10 actieve vrijgezellenfeesten mannen . Binnenkort een vrijgezellenfeest organiseren voor jouw beste vriend? Wij kunnen jou helpen met het organiseren hiervan. In deze blog hebben we de top 10 van actieve vrijgezellenfeesten mannen voor jou op een rijtje gezet.

  1. Buggy rijden
  2. Bijlwerpen
  3. La Casa de Papel Citygame
  4. Streetgolf
  5. Airsoft
  6. Solex tour
  7. Karten
  8. Escape City Game
  9. Fear Factory
  10. Beer Pong

Hieronder worden sommige van de activiteit wat verder toegelicht:

La Casa de Papel Citygame: met behulp van Augmented Realityspeel je een escape room in de buitenlucht! Gebaseerd op de hitserie La Casa de Papel, waar je de overval van het jaar pleegt!

De activiteit Streetgolf is een unieke manier van golfen! In plaats van een grasveld, is je speelveld de straten van de stad naar keuze! Krijg jij de bal in de hole in de minste slagen? Ten derde ga je met de Solex tour terug in de tijd! Of voor de jongeren gaat er juist een nieuwe wereld open. Een supertoffe ervaring om met genoeg tijd voor een drankje tussendoor de stad door te rijden.

Bij de Escape City Game ga je op pad met een koffer vol puzzels en raadsels. Jullie worden verdeeld in groepen en de groep die als eerste terug is met de oplossing, wint! Een gezellig en actieve activiteit met genoeg uitdagingen!

Houdt jullie vrijgezel wel van uitdagingen? Dan is de Fear Factory perfect voor jullie vrijgezellenfeest. Exotische en uitlokkende activiteiten.,

Meer informatie nodig over de activiteiten? Klik op de linkjes en organiseer direct jullie vrijgezellenfeest!

Al deze activiteiten zijn ook superleuk om te combineren met elkaar of met een van onze vele andere activiteiten! Daarnaast zijn de activiteiten natuurlijk ook te combineren met een heerlijke en originele lunch, borrel of barbecue!

Geen reacties tot op heden, voeg jouw reactie toe!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *