Dagje uit Breda Blog;  
ONZE WEKELIJKSE BLOG
 HIER DELEN WIJ ONZE LAATSTE UPDATES OVER DE STAD, ACTIVITEITEN EN ANDERE LEUKE WEETJES!

Elke week een nieuwe blog! Of het nu gaat over de dagelijkse gang van zaken bij Dagje uit Breda of de meest toffe activiteiten die we aanbieden. Elke week weer verassen wij jou met een leuke blog die je helpt bij het samenstellen van een leuk dagje uit in Breda. De leukste evenementen, verhalen van onze gasten en activiteiten reviews zullen de revue passeren.

Onze blog schrijvers zijn altijd op zoek naar nieuwtjes in de stad. Lees onze blog en je bent op de hoogte van alle ins en outs die Breda te bieden heeft. 

Daarnaast hebben wij geregeld gasten die een leuke blog schrijven over hun ervaring tijdens een familiedagvriendenuitje of vrijgezellenfeest in Breda. 

 
Dagje uit Breda Blog
 
Wat als het weer omslaat?

Wat doe je als het weer omslaat?

Wat doe je als het weer omslaat? Het is zover, je vrijgezellenfeest is vandaag. Het beloofde een heerlijk zomers dagje te worden en daarom hebben jullie allemaal te gekke buiten
Een vrijgezellenfeest, waar begin je?

Een vrijgezellenfeest, waar begin je?

Een vrijgezellenfeest, waar begin je? Het is bijna zo ver, jouw beste maat gaat trouwen. En hij heeft jou aangewezen om de organisatie van het vrijgezellenfeest op je te nemen.

Dagje uit Breda Blog

 

Onze blog schrijfsters zijn op de hoogte van de laatste ins en outs van Breda. Een jaarmarkt, festival of een toffe activiteit passeren de revue. Elke week weer schrijven wij met alle liefde over de mooie stad Breda; De parel van het zuiden. Breda is een levendige stad. Onze stad is niet voor niks uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland. Door het compacte centrum en de ideale ligging is Breda bij uitstek geschikt voor shoppen, evenementen en uitjes. De rijke historie van Breda is terug te vinden in het gehele centrum. Prachtige bouwwerken vormen het fundament van deze Nassau stad. 

 

Laat je verassen door de ontelbare terrasjes, hidden spots en mooie singels. Kom jij naar Breda om het te ervaren?